Zagen.

Wandzagen

Hypermoderne, zeer hoogwaardige wandzaagmachines voor het zagen van openingen in wanden, deuren, ramen. Diktes tot 65cm zijn geen enkel probleem. De Van der Jagt Groep beschikt over tal van hydraulisch of elektrisch aangedreven wandzagen...

Lees meer
Vloerenzagen

Een kaarsrechte sleuf in uw (betonnen) vloer? Voor precisiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Moderne vloerenzaagmachines met roetfilters zorgen ervoor dat de klus eventueel ook binnen uitgevoerd kan worden. Vraag naar de vele mog...

Lees meer
Asfaltzagen

Voor de weg-en waterbouw hebben we speciale asfaltzaagmachines. Door onze bewezen kwaliteit en efficiëntie weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden. Met onze zware wegenzaagmachines en bijbehorende watertanks zagen we messcherp. O...

Lees meer
Lintzagen

Uitdagend werk; daar houden we van! Voor bijzondere constructies, brugdelen of andere geavanceerde projecten gebruiken we onze spectaculaire lintzaag. Voor complexe zaagwerkzaamheden met lange zaagsneden of zaagsneden met bochten hebben ...

Lees meer

Wandzagen

Hypermoderne, zeer hoogwaardige wandzaagmachines voor het zagen van openingen in wanden, deuren, ramen. Diktes tot 65cm zijn geen enkel probleem.

De Van der Jagt Groep beschikt over tal van hydraulisch of elektrisch aangedreven wandzagen om uw klus accuraat en doortastend uit te voeren. Creatieve oplossingen bedenken, pro-actief handelen is inbegrepen wan(d)t zagen is ons vak! 

Terug naar overzicht

Vloerenzagen

Een kaarsrechte sleuf in uw (betonnen) vloer? Voor precisiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Moderne vloerenzaagmachines met roetfilters zorgen ervoor dat de klus eventueel ook binnen uitgevoerd kan worden.

Vraag naar de vele mogelijkheden of bekijk onze vele referenties op het gebied van (vloer)zagen. Ook voor particulieren verzorgen we maatwerk. 

Terug naar overzicht

Asfaltzagen

Voor de weg-en waterbouw hebben we speciale asfaltzaagmachines. Door onze bewezen kwaliteit en efficiëntie weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden.

Met onze zware wegenzaagmachines en bijbehorende watertanks zagen we messcherp. Ook voor uitzonderlijk dik beton schrikken we niet terug en maken we gebruik van kabelzaagtechniek. U komt altijd weg met de Van der Jagt Groep! 

Terug naar overzicht

Lintzagen

Uitdagend werk; daar houden we van! Voor bijzondere constructies, brugdelen of andere geavanceerde projecten gebruiken we onze spectaculaire lintzaag.

Voor complexe zaagwerkzaamheden met lange zaagsneden of zaagsneden met bochten hebben we onze professionele lintzaagmachine. Hoogopgeleid personeel weet uitstekend met het geavanceerde materiaal om te gaan. Het resultaat is er dan ook naar. Dat verdient een lintje. 

Terug naar overzicht

Slopen


Boren


Zagen.