Slopen.

Machinaal slopen

Geen gedoe. Nauwkeurig en precies slopen met zo min mogelijk overlast. De Van der Jagt Groep prefereert machinaal slopen boven handmatig slopen en beschikt daarom over uitstekend (specialistisch) materieel en de benodigde expertise om elke klus g...

Lees meer
Paalkoppen slopen

Met onze palenkraakmachine of pneumatisch gereedschap is het slopen / pellen van paalkoppen zo geklaard. Uiteraard wordt er vooraf standaard een (visuele) inventarisatie / analyse gemaakt van het werk en de aanpak op maat afgestemd en uitgevoerd....

Lees meer
Boucharderen & frezen

U wilt perfect afgewerkte betonnen wanden of vloeren? Of uitstekende hechting tussen verschillende oppervlakken? Met een schat aan ervaring en de juiste apparatuur hebben we alles in huis om uw wensen te realiseren. Het opru...

Lees meer
Kleinschalig slopen

Ook voor kleinschalig sloopwerk is de Van der Jagt Groep uw juiste partner. Onze flexibele en deskundige medewerkers zijn indien gewenst snel beschikbaar om de klus voortvarend en adequaat aan te pakken. (Renovatie)sloopwerk vereist een voorzichti...

Lees meer

Machinaal slopen

Geen gedoe. Nauwkeurig en precies slopen met zo min mogelijk overlast. De Van der Jagt Groep prefereert machinaal slopen boven handmatig slopen en beschikt daarom over uitstekend (specialistisch) materieel en de benodigde expertise om elke klus goed en veilig uit te voeren.

Machinaal slopen is efficiënter, milieubewuster, veiliger en ook nog eens ergonomisch mooier. Uiteraard vereist machinaal slopen vakmanschap. Weten wat, hoe, wanneer en waarmee je het doet. Met de Van der Jagt Groep is dat in vertrouwde handen. Elke klus. 

Terug naar overzicht

Paalkoppen slopen

Met onze palenkraakmachine of pneumatisch gereedschap is het slopen / pellen van paalkoppen zo geklaard. Uiteraard wordt er vooraf standaard een (visuele) inventarisatie / analyse gemaakt van het werk en de aanpak op maat afgestemd en uitgevoerd.

Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om paalkoppen te frezen voor een betere hechting van de betonconstructie. Kennis van zaken speelt bij het bewerken, slopen van betonnen palen / funderingen een grote rol. Onze overtuigende visie en werkwijze is daarom vaak doorslaggevend voor onze opdrachtgevers. 

Terug naar overzicht

Boucharderen & frezen

U wilt perfect afgewerkte betonnen wanden of vloeren? Of uitstekende hechting tussen verschillende oppervlakken? Met een schat aan ervaring en de juiste apparatuur hebben we alles in huis om uw wensen te realiseren.

Het opruwen, bewerken van betonnen oppervlakken vergt de nodige vaardigheden. De Van der Jagt Groep heeft tientallen jaren ervaring, dat zie je direct. Perfect gewoon. 

Terug naar overzicht

Kleinschalig slopen

Ook voor kleinschalig sloopwerk is de Van der Jagt Groep uw juiste partner. Onze flexibele en deskundige medewerkers zijn indien gewenst snel beschikbaar om de klus voortvarend en adequaat aan te pakken. (Renovatie)sloopwerk vereist een voorzichtige en efficiënte manier van werken.

Binnensloop van woningen, winkel of kantoorpanden worden met minimale overlast uitgevoerd. Op tijd en naar wens, want afspraak is afspraak. En de veiligheid van mensen en omgeving staat voorop. De uitvoering gebeurt volgens wet en regelgeving. De oplevering volgens onze norm: alleen het beste is goed genoeg. U verdient het. 

Terug naar overzicht

Slopen


Boren


Zagen.