Boren.

Diamantboren

Ons bedrijf blinkt uit in het boren van beton, asfalt en diverse steensoorten. Geen diameter te groot of te klein, we zien overal een gat in. Ook dieptes dieper dan 3 meter. Met onze intern ontwikkelde specialistische apparatuur kunnen we elke uit...

Lees meer
Widiaboren

Snelle, efficiënte techniek voor het boren in beton waarbij geen wapening wordt doorgeboord. De stof die bij widiaboren vrijkomt wordt deskundig door ons afgezogen of door middel van verneveling met een waterkanon. Widia is een harde ke...

Lees meer
Verlijmen

Het verlijmen van wapening door de Van der Jagt Groep is even veilig en betrouwbaar als ingestort. Als leverancier en gecertificeerd gebruiker van Hilti, Betec en diverse andere soorten heeft u zekerheid en betrouwbaarheid in huis. Wij d...

Lees meer

Diamantboren

Ons bedrijf blinkt uit in het boren van beton, asfalt en diverse steensoorten. Geen diameter te groot of te klein, we zien overal een gat in. Ook dieptes dieper dan 3 meter. Met onze intern ontwikkelde specialistische apparatuur kunnen we elke uitdaging aan.

Voor de Van der Jagt Groep zijn bijzondere situaties niet onmogelijk. We beschikken over vonkvrije apparatuur voor het werken bij brand- of explosiegevaar. We maken gebruik van 220 Volt of indien nodig werken we met hydraulische machines. Bij kritische situaties maken we gebruik van luchtcompressoren.

Uiteraard alles veilig en nauwkeurig. Briljant werk. 

Terug naar overzicht

Widiaboren

Snelle, efficiënte techniek voor het boren in beton waarbij geen wapening wordt doorgeboord. De stof die bij widiaboren vrijkomt wordt deskundig door ons afgezogen of door middel van verneveling met een waterkanon.

Widia is een harde keramische stof die relatief goedkoper is dan diamant en ook veel in snijmachines gebruikt wordt. Ons bedrijf weet als geen ander gebruik te maken van de juiste technieken en materialen. We leveren altijd kwalitatief hoogstaand werk. Zonder overlast. 

Terug naar overzicht

Verlijmen

Het verlijmen van wapening door de Van der Jagt Groep is even veilig en betrouwbaar als ingestort. Als leverancier en gecertificeerd gebruiker van Hilti, Betec en diverse andere soorten heeft u zekerheid en betrouwbaarheid in huis.

Wij doen geen concessies aan veiligheid en degelijkheid. Met de juiste techniek zorgen wij voor de juiste verankering. Altijd houvast. 

Terug naar overzicht

Slopen


Boren


Zagen.